Nicole Kidman in Keith Urban sta poročena od leta 2006. Foto: Reuters
Nicole Kidman in Keith Urban sta poročena od leta 2006. Foto: Reuters

Par je veselo novico sporočil v ponedeljek, se zahvalil vsem bližnjim za podporo, še posebno hvaležnost pa sta izrazila nadomestni materi, ki je deklico povila v Nashvillu v ameriški zvezni državi Tennessee. Dodala sta še, da sta na novo članico družine izjemno ponosna.

"Naša družina je resnično blagoslovljena in tako zelo hvaležna, da smo dobili dar, našo malo Faith Margaret. Ni besed, ki bi lahko primerno opisale neverjetno hvaležnost do vseh, ki so nama stali ob strani med tem procesom," sta 43-letna igralka in pevec countryja zapisala v sporočilu za javnost.

Sunday - plod čudežnih voda
Par, ki je poročen od leta 2006, ima že dveletno hčerko Sunday Rose. Avstralska igralka je pred časom zatrdila, da je bila njena nosečnost pravi čudež in da je zanosila le zato, ker je med snemanjem filma Avstralija poskusila s plavanjem v vodah jezera Kununurra. Pojasnila je še, da je poleg nje po plavanju v tem jezeru zanosilo še šest žensk.

Kidmanova sicer ima tudi dva posvojena otroka iz zakona s Tomom Cruisom - 18-letno Isabello Jane in dve leti mlajšega Connorja Anthonyja.

Veselo novico sta zakonca sicer sporočila dan po tem, ko sta se udeležila podelitve zlatih globusov - med nominirankami za glavno žensko vlogo je bila tudi Nicole, in sicer za svojo vlogo v filmu Rabbit Hole, a ji je nagrado "speljala" Natalie Portman.