Nicole ima že dva posvojena otroka, za Keitha pa je Sunday prvi otrok. Foto: EPA
Nicole ima že dva posvojena otroka, za Keitha pa je Sunday prvi otrok. Foto: EPA
Nicole Kidman
Nicole je še ena v poplavi novopečenih hollywoodskih mater. Foto: EPA

Avstralska zvezdniška zakonca, igralka Nicole in coutrypevec Keith Urban, sta presenetila Avstralce, ko sta se oglasila v priljubljeno radijsko pogovorno oddajo Breakfast With the Stars in spregovorila o naraščaju.

Življenje obrnjeno na glavo
Par se je sicer odločil, da fotografij Sunday Rose ne bo za mastne denarce prodal nobeni reviji, saj je ne želita izpostavljati medijem. Priznala pa sta, da jima skrb zanjo zavzame skoraj ves čas. "Vsake tri ure jo hraniva, zato morava na lepotni spanec pozabiti. Kar naprej se zbujava, a ko spiva, spiva res trdno," se je pošalil Keith.

Obdana z družinskimi člani
Nicole pa je pohvalila tudi oskrbo v porodnišnici v Nashvillu v ZDA, porod - njen prvi, pa je k sreči potekal brez težav. "Presenetljivo, a vse je šlo gladko," je dejala 41-letna igralka, ki sta ji ob porodu ob strani stali tudi mati, ki je medicinska sestra in sestra Antonia, ki se lahko pohvali že s štirimi otroki. "Pravijo, da je veliko možnosti, da bodo imele sestre podobne porode. No, ampak za jutranji program je to že preveč informacij ..." je bila zgovorna Nicole, nekdanja žena Toma Cruisa.

Prosijo za malo miru
Od rojstva Sunday Rose sedmega julija je srečna družinica živela v ZDA, pred dnevi pa so pripotovali v njuno rodno Avstralijo, da bi deklico videli tudi njuni starši. Medije sta pozvala, naj jih ne zalezujejo na vsakem koraku, "da bodo lahko vsaj normalno dihali".

"Razumem, da paparaci prežijo na nas, a po drugi strani govorimo o moji mali 'kepici'. Zamislite si, da bi bil tako oblegan vaš otrok," je Keith skušal potrkati na srca fotografov.