"V vseh teh letih si me tiho poslušal, me zvesto učil in me zaprosil za roko na najbolj zapomnljiv, poseben in čudovit način, kot bi lahko kadar koli sanjala," je na Facebooku zapisala navdušena Nika Kljun, ki bo čez dva tedna praznovala 35. rojstni dan.

Tudi njen zaročenec, 36-letni Sonny Fredie Pedersen, na svojem računu ni skrival navdušenja nad zaroko in partnerko: "Uspelo nama je, srček! Več kot desetletje si bila stalnica, globoka prava ljubezen v mojem življenju. Spoznala sva se v zgodnjih dvajsetih. Oblikovala si me v človeka, kakršen sem danes, oblikovala sva drug drugega".

Nika Kljun iz Ljubljane je najbolj znana in vplivna slovenska plesalka. S plesom se ukvarja že od otroštva, ko je med drugim trenirala jazz, balet, step, hip hop ter tudi dvoranske in latinskoameriške plese. Številne osvojene nagrade v mladih letih so ji odprle pot na največje svetovne odre.

Sorodna novica Nika Kljun v plesni eliti: dva poleta na teden in osebni asistent

Dokončno se je uveljavila v ZDA, kjer je sodelovala z največjimi imeni svetovne glasbe, kot so Beyonce, Jennifer Lopez, Justin Bieber in Pitbull. Poleg tega je tudi plesna pedagoginja.

Sonny Fredie Pedersen je vsestranski umetnik iz Danske. V glasbeni karieri je posnel štiri studijske albume, poleg tega pa je tudi televizijski in gledališki igralec. Tudi on je ob tem še plesalec in koreograf, ki je v ZDA sodeloval tudi s Taylor Swift, Kyle Minogue in Christino Aguilero.