Ameriški raper Post Malone je ljubezen do svoje štirimesečne potomke zdaj izrazil še na svojstven način in tako razkril še en podatek o njej – začetnice njenega imena so postale njegova nova obrazna tetovaža.

Sorodna novica Post Malone o očetovstvu: "Moja punčka je legenda!"

Čelo Grammyjevega nominiranca zdaj krasijo tudi velike črne črke DDP, ki mu jih je Chad Rowe vtetoviral pod poslikavo bodeče žice zraven karte pikovega asa, poroča Billboard.

"Nikoli se ne zdi resnično. V veliko čast mi je, da mi je zaupal tako pomembno tetovažo," je tetovator, ki se je nazadnje s Post Malonom srečal pred nekaj leti, zapisal ob objavi fotografije na družbenih omrežjih in ga oklical za neverjetnega človeka, izvajalca in prijatelja.

Zvezdnik, ki o podrobnostih svojega družinskega življenja sicer redko spregovori, je maja razkril, da z zaročenko, katere ime ni znano, pričakujeta otroka. Mesec kasneje je po svetu zaokrožila novica, da sta na svet pozdravila hčerko, a natančnega datuma 27-letnik ni navedel. Ker si želi, da bi si deklica lahko sama izbirala življenjsko pot, je o informacijah glede nje skop.

Pred kratkim je glasbenik, s pravim imenom Austin Post, vseeno delil svoje prve vtise očetovstva. "Težko je, ko je dlje časa ne vidim. Velikanska je, zares velika. Legendarna je in vedno sem srečen, ko jo vidim. Najtežje jo je zapustiti, saj bi vedno rad bil z njo," je povedal in nadaljeval, da še ne zna oceniti, ali so ji všeč njegove skladbe – še nikoli ni zajokala, ko ji je predvajal svojo skladbo.