41-letna igralka in dve leti mlajši komik sta javnosti novico o nosečnosti potrdila šele septembra, že dva meseca pozneje – po navedbah nekaterih medijev 24. novembra – pa se razveselila sina, ki sta ga, kot je razvidno iz njunih nedavnih objav na Instagramu, poimenovala Malcolm Hiệp Mulaney.

Fotografijo spečega sina, zavitega v odejico in z modro kapico na glavi, je objavil tudi Mulaney in pripisal: "Spoznajte Malcolma Hiệpa Mulaneyja. Vse svoje življenje ima pred seboj. Do zdaj ni poskusil še niti ene gazirane pijače. Zelo sem zaljubljen vanj in v vse, kar predstavlja. Vesele praznike."

Mulaney ima za sabo več let boja z odvisnostmi, o čemer se je razgovoril septembra med gostovanjem v oddaji Setha Meyersa, ko je potrdil, da sta z Olivio par in da pričakujeta otroka. Takrat je razkril, da je za njim pestro leto, polno odvajanj in vnovičnih vdaj mamilom: “Septembra lani sem šel na zdravljenje zaradi zasvojenosti, ven sem prišel oktobra. Potem sem se odselil od doma, ki sem si ga delil z nekdanjo ženo, za noč čarovnic sem vodil Saturday Night Live. Potem sem znova zabredel v mamila. Znova sem šel na zdravljenje, tokrat za dva meseca."

"Ven sem prišel februarja in ostal čist nadaljnji mesec in pol, nato pa sem šel spomladi v Los Angeles, kjer sem spoznal čudovito žensko po imenu Olivia in se začel srečevati z njo. In zdaj pričakujeva otroka! Kar malce živčen sem, ko to oznanjam oče bom!" je razkril.

Ob tem je poudaril, da sta mu ravno nova zveza in otrok dala moč, da se je odpovedal opojnim snovem: "Olivia in ta otrok sta mi pomagala, rešila sta me pred samim sabo v prvih mesecih okrevanja."