Spielbergova nastopata v indie-folk skupini Wardell. Foto: Wardell Facebook
Spielbergova nastopata v indie-folk skupini Wardell. Foto: Wardell Facebook

Dva izmed sedmih otrok hollywoodskega para sta se v nasprotju s svojimi starši podala v glasbene vode. V indie-folk skupini Wardell (ime naj bi izbrala prav Kate Capshaw) je 25-letni Theo zadolžen za glasbo in produkcijo, dve leti mlajša Sasha pa je zadolžena za vokal.

Družba Roc Nation raperskega mogotca Jaz-Z-ja, ki zastopa tudi Shakiro, skupino Haim, Rihanno in Kylie Minogue, je nad novo pridobitvijo nadvse zadovoljna: "Sasha in Theo sta brat in sestra. Njuna domačnost in zaupnost se čuti tudi v glasbi, njuna glasba je tako topla, poletna, prijetna in sproščujoča obenem, takšna, kot je bila njuna vzgoja."

V intervjuju za Teen Vogue sta brat in sestra dejala, da dobro sodelujeta tudi na poslovnem področju. Medtem ko je Theo kot glasbeni vzor izpostavil uspešnico This Is It skupine The Strokes, Sasha rada prisluhne skladbi Pearl Janis Joplin in skladbi Stripped Christine Aguilere.

Letošnje leto je bilo za Spielbergova otroka precej uspešno - skupaj s skupinami Haim in Vampire Weekend so marca nastopili na festivalu South by Southwest v Austinu - prav tam naj bi ju opazil Jay-Z, v kratkem pa načrtujeta izdajo debitantskega albuma.

Sasha v filmu, Sasha v modi
Sasha je že znano ime v svetu šovbiznisa - preizkusila se je v igralskih vodah, nastopila je med drugim v očetovem filmu Indiana Jones And The Kingdom of the Crystal Skul, tudi moda ji ni povsem tuja. Nicole Richie jo je namreč izbrala za zaščitni obraz njenih modnih znamk House of Harlow 1960 in Winter Kate.

Thea je Kate Capshaw posvojila, še preden se je poročila s Stevenom Spielbergom, pozneje pa ga je za svojega vzel tudi režiser. Steven in Kate imata skupaj kar sedem otrok.