Pevka priznava, da je bilo zadnjih pet let zanjo precej napornih. Foto: EPA
Pevka priznava, da je bilo zadnjih pet let zanjo precej napornih. Foto: EPA

Pevka, ki je znana tudi kot sodnica v glasbenem resničnostnem šovu Ameriški idol, je razkrila, da jo je Paula Goodspeed kar 17 let zasledovala in obsedeno poskušala z njo stopiti v stik. Prej se je Paula svoji oboževalki še nekako lahko izogibala, ko pa je leta 2002 postala sodnica v TV-šovu, pa je imela Goodspeedova skoraj prosto pot do nje.

45-letna pevka je v ponedeljkovi pogovorni oddaji The View pojasnila: "Pred ameriškim idolom nekako ni znala priti do mene, saj se je morala za vsako informacijo obrniti na klub oboževalcev. Ko pa sem se pojavila v oddaji, pa me je lahko po oddaji počakala pred studiem in me nato zasledovala domov. In zato je bilo zadnjih pet let zame kar precej napornih."

Abdulova je še razložila, da je oboževalka parkirala avto pred njeno hišo v losangeleškem predelu Sherman Oaks in vzela prevelik odmerek mamila. V pogovoru za revijo People je pevka tudi priznala, da si od tistega usodnega 11. novembra sploh ne upa nazaj v hišo in da raje živi v hotelih, v svojih drugih stanovanjih ali pa pri prijateljih. Hišo v Sherman Oaksu je sicer že začela prodajati.