Zaljubila sta se med snemanjem Sahare, a zaradi igralskega poklica sta se morala raziti. Foto: EPA
Zaljubila sta se med snemanjem Sahare, a zaradi igralskega poklica sta se morala raziti. Foto: EPA
Penelope Cruz
Penelope je na nedavnem cannskem filmskem festivalu predstavljala film Vračanje. Foto: Reuters

Igralca sta sporočila, da sta se razšla že pred štirimi tedni, kot razlog pa sta navedla prenatrpane urnike in premalo časa, ki ga lahko namenita drug drugemu. Nazadnje sta se namreč videla marca. Pravita, da je bila to skupna odločitev in da sta spoznala, da je to v danem trenutku tudi najboljša odločitev.

Zaradi nenehnih snemanj se nista videla tudi po šest tednov, pred razhodom pa je Matthew Penelope nazadnje obiskal med njenim snemanjem v Španiji marca. Vendar naj zdajšnja situacija ne bi bila dokončna, saj neki Penelopin prijatelj pravi, da se nikoli ne ve, kaj bo prinesla prihodnost. Nekdanji par še vedno snema na različnih koncih sveta.

Tako se Penelope še naprej zadržuje v Španiji, kjer snema film Manolete o legendarnem španskem bikoborcu, v vlogi katerega nastopa Adried Brody, medtem ko je Matthew v ZDA in snema film We Are Marshall o nekdanjem trenerju Jacku Lengyelu.

Matthew in Penelope sta se spoznala lani med snemanjem filma Sahara, njuno razmerje pa je trajalo nekaj več kot leto dni.