Jessie J februarja letos na podelitvi nagrad brit. Foto: AP
Jessie J februarja letos na podelitvi nagrad brit. Foto: AP

"Pred enim tednom se je moje življenje popolnoma spremenilo. Na svet je prišel moj sin in moje srce je postalo dvakrat večje. Tega občutka ne znam opisati. Letim na krilih ljubezni. Čudovit je, je vse, o čemer sem vedno sanjala. Oba sva v redu. Uživam v vsaki sekundi in včasih še vedno ne morem verjeti, da je res tukaj, da je moj," je zapisala o sinu na Instagramu in dodala, da se bo z novo objavo oglasila, "ko bo pripravljena".

35-letna glasbenica je novico o nosečnosti sporočila januarja. Predtem je večkrat dejala, da je njena največja želja postati mati. Novembra leta 2021 je spregovorila o tem, da je doživela splav.

Govorice, da je prav Colman njen novi partner, je potrdila aprila lani, ko so ju paparaci fotografirali med poljubljanjem na kosilu v Los Angelesu. Colman je profesionalni košarkar z dansko-izraelskimi koreninami. Maja lani je v nekem intervjuju dejala, da je prav Colman prvi moški, v katerega je resnično in do ušes zaljubljena, piše Daily Mail.

Jessie J je bila leta 2014 v zvezi z ameriškim pevcem Lukom Jamesom, leta 2018 pa je začela hoditi z igralcem Channingom Tatumom, s katerim se je nato razšla kar dvakrat.

Med njene največje uspešnice sodijo pesmi Do It Like a Dude, Price Tag, Who You Are, Nobody's Perfect, Domino, Laserlight, Wild in Bang Bang.