Kate bi se poročila z manekenom. Foto: EPA
Kate bi se poročila z manekenom. Foto: EPA

"Kar se tiče Kate, bi šla z njim 'do konca' - se poročila in imela z njim otroke. Je srečna, tako srečna, kot je še nismo videli. Louis nanjo res dobro vpliva. Takšne je nismo videli že leta," je za britansko revijo Grazia povedal neki njen prijatelj.

Marca se je Kate po sedmih letih zakona ločila od režiserja Sama Mendesa. Ločitev naj bi z oskarjem nagrajeno igralko zelo prizadela, toda nasmeh na njen obraz je vrnil prav 34-letni model. "Ni še dolgo nazaj, ko je imela Kate strto srce, zato smo zdaj, ko jo vidimo srečno, še toliko bolj veseli zanjo. Tudi videti čudovito," hiti razlagati njen prijatelj.

Z njo bo šel na snemanje
Postavni Louis naj bi se na željo Kate, ki ne želi imeti razmerja na daljavo, z njo preselil v Chicago, kjer snema nov film Contagion. "Razmišljata, da bi se ji Louis pridružil v Chicagu, saj ne želita biti preveč časa narazen, sploh ne na začetku njune zveze. To že kaže na to, da mislita resno," je še povedal prijatelj igralke.

Britanska igralka zdaj živi z otrokoma v New Yorku. Iz prvega zakona z Jimom Threapletonom ima devetletno hčerko Mio, iz zakona s Samom pa šestletnega sina Joeja.