Foto:
Foto:
Ozzy, Kelly in Sharon Osbourne
Britanci obožujejo tudi zgodbe o njunih otrocih, predvsem o Kelly. Foto: EPA

Sharon se je o stvareh, za katere bi bilo morda bolje, da bi ostale skrite, razgovorila, ko je gostovala v pogovorni oddaji Jaya Lena. Brez najmanjše zadrege je priznala, da se imata z Ozzyjem v postelji odlično.

Jay Leno pa je Sharon priznal, da resnično občuduje njeno bujno oprsje, nato pa sta se začela pogovarjati o plastičnih operacijah. Leno, kot vedno brez dlake na jeziku, je hotel vedeti, kaj Sharon misli o operativnem povečanju penisov. "Moj mož ima veliko nogo in res gromozanske roke. Na tem področju torej res ne rabi nobene pomoči," je zadovoljno povedala Osbournova. No, Sharon je povedala še, da njenega moža ob pamet spravljajo njene velike prsi, njo pa njegov "velikanski penis".

So prsni vsadki rešili njun zakon?
"V postelji uživava vsaj tako kot takrat, ko sva se spoznala. Najboljša stvar, ki sem jo naredila v življenju, je bilo povečanje prsi. Moj mož je nor na njih," pravi Sharon, ki je z razvpitim rockerjem Ozzyjem poročena že skoraj 25 let, v tem času pa je za plastične operacije porabila približno 300.000 funtov. Med drugim je 54-letnica priznala, da si je dala izsesati maščobo s trebušnega dela, večkrat je bila na liposukciji, naredili so ji lifting obraza, zgladili vratne gube in več kot enkrat vbrizgali botoks.

Sharon in Ozzy Osbourne, nekdanji član skupine Black Sabbath, sta eden tistih zakonskih parov, o katerih britanski tabloidi največ pišejo. Britance "navdušujejo" tudi zgodbe njunih otrok, predvsem Kelly in Jacka.