Tudi pujski se radi uredijo, mar ne? Foto: Reuters
Tudi pujski se radi uredijo, mar ne? Foto: Reuters
Sharon in Ozzy Osbourne
Sharon je povedala, da je ponosna, ker se je vzdržala vseh primerjav med Ozzyjem in njenimi štirinožnimi gosti. Foto: EPA

Vilma je spoznala svojega pujsa, dobila osem mladičkov, zaslovela in v svojo pogovorno oddajo jo je povabila Sharon Osbourne, žena rockerja Ozzyja.

Vilmina zgodba se je začela žalostno - dolge mesece so jo zavračali vsi potencialni snubci, ki so jih k pujski pripeljali njeni lastniki. Ker pa so o Vilmi pisali lokalni časniki, se je rešitev ponudila sama od sebe. "Lepotilni salon" Twin Lakes iz Leicestershira v Angliji je pujso povabil na lepotilno kuro - dobro so jo zdrgnili, zmasirali in jih uredili parklje. Vrteli so ji ljubezenske pesmi Barryja Whita, in vse to je očitno na Vilmo delovalo prav čudežno.

Vilma je zacvetela
Vanjo se je zaljubil pujs Ben, Vilma je zanosila in dobila sta osem pujskov. O Vilmi so takrat začeli pisati tudi večji britanski časniki, za Britance pa je že tako pravijo, da jih bolj ganejo tragične živalske kot človeške zgodbe. Za pujso je izvedela Sharon Osbourne in Vilma je kmalu gostovala v njeni oddaji. Vilma in njeni dva tedna stari pujski so odpotovali v London in spoznala jih je vsa Velika Britanija.

Zvezdniki po zaslugi Sharon
Sharon je pujsji družini podarila krtače, masažna olja in "pohištvo" za v hlev. Pujsi zdaj živijo blizu lepotnega centra Twin Lakes, v hlevčku pa imajo male posteljice in kopalno kad. Ljudi, ki bi radi spoznali zvezdniško družinico, pa seveda ne manjka.