Lindsay Lohan februarja letos. Foto: AP
Lindsay Lohan februarja letos. Foto: AP

Lindsay je na Instagramu objavila fotografijo belega bodija, na katerem je napis "Pridem kmalu". Ob fotografiji je napisala, da sta z Baderjem "blagoslovljena in navdušena".

Njen predstavnik je nato za revijo People potrdil novico o nosečnosti. Dodal je tudi, da sta se igralka in finančnik poročila julija lani. "Moja ljubezen. Moja družina. Moja prihodnost," je takrat zapisala ob njuni skupni fotografiji. Dodala je: "Sem najsrečnejša ženska na svetu. Ne zato, ker bi potrebovala moškega, ampak ker me je našel in razumel, da si želim srečo in mir. Ne morem verjeti, da imam moža. On je moje življenje, moje vse. Vsaka ženska bi se morala tako počutiti vsak dan."

Govorice o njunem ljubezenskem razmerju so se začele pred tremi leti, ko je na omrežjih objavila skupinsko fotografijo z nekega glasbenega festivala v Dubaju, na njej pa omenila tudi svojega "fanta". Fotografijo je nato kmalu izbrisala. Shammas je sicer ugledni finančnik, eden izmed vodilnih v banki Credit Suisse.

36-letna igralka je zaslovela še kot deklica v filmu Past za starše, pozneje pa kariero nadaljevala z uspešnico Zlobna dekleta. Bila je prava ljubljenka tabloidov. A nato je sledila vrsta težav tako v zasebnem kot poslovnem življenju, po katerih se je za nekaj let umaknila iz sveta zabave. Zadnja leta je izbirala manjše vloge v pretežno televizijskih filmih in se posvečala glasbenemu ustvarjanju.