Iker in Sara veljata za enega najlepših parov v Španiji. Foto: EPA
Iker in Sara veljata za enega najlepših parov v Španiji. Foto: EPA
Nizozemska
Nizozemske spremljevalke nogometašev Bouchra van Persie (levo), Sylvie van der Vaart in Yolanthe Cabau van Kasbergen so si v Cape Townu ogledale polfinalno tekmo z Urugvajem. Foto: EPA
Sara Carbonero
Sara je tudi v JAR-u privabljala poglede fotografov ... Foto: EPA

Nizozemski zvezdnik in član milanskega Interja, ki trenutno sodi med najbolj "vroče" igralce na svetu, bo že v soboto obljubil večno zvestobo svoji lepotici, temnolasi igralki in voditeljici s precej zapletenim imenom Yolanthe Cabau van Kasbergen. Parček bo v zakon skočil v Italiji, neka nizozemska cvetličarna pa je razkrila, da bo na obred s kombijem dostavila več kot 10.000 belih vrtnic.

Še več zanimanja pa je za napovedano špansko poroko leta, v kateri bosta glavna "igralca" zvezdniški vratar reprezentance in Real Madrida, 29-letni Iker Casillas, in njegovo prelestno dekle, 25-letna novinarka Sara Carbonero, ki je Ikerja ob igrišču kot novinarka televizije Telecinco ves čas spremljala tudi v Južnoafriški republiki.

Datum njune poroke še ni znan, španski mediji pa so se razpisali o tem, da naj bi se zgodila še letos v Sarinem domačem kraju Corral de Almaguer v provinci Toledo v osrednji Španiji.

Sara postala znana po vsem svetu
Prav Sara je ena tistih žensk - druga je zagotovo paragvajska manekenka Larissa Riquelme -, ki so po zaslugi nogometnega prvenstva postale znane po vsem svetu. Še več, na vrhove priljubljenosti se je povzpela tudi v domovini, kjer je postala najbolj iskana Španka na spletnem iskalniku Google. Prehitela je tudi "kraljico spleta", plavolasko televizijsko voditeljico Belen Esteban.

Španski mediji so ves čas prvenstva Ikerja in Saro imeli pod drobnogledom, saj naj bi prav Sara zmotila svojega izvoljenca, da je spustil žogo v gol na prvi tekmi s Švico, ki se je končala z več kot presenetljivo zmago zadnjih. A ob koncu se je Sara iz "grešnice" spremenila v "dobro vilo", ko se čustveni Iker v pogovoru po naslovu svetovnih prvakov ni mogel več zadrževati in jo je pred milijoni Špancev strastno poljubil.

Cristianu naj bi dala košarico
Govori se, da je temnolasa Sara padla v oči kar nekaj igralcem kraljevega kluba in da sta Casillas in Cristiano Ronaldo celo stavila, kdo bo osvojil njeno srce. Uspelo je Ikerju in od takrat sta s svojo drago nerazdružjiva. Iker in Sara sta menda ves teden po prihodu iz Afrike preživela skupaj, hodila na romantične večerje v Madridu in se zabavala v nočnih klubih.

Najbolj seksi na svetu?
Sara je novinarka in voditeljica športne oddaje La Sexta, znana pa je postala, potem ko jo je ameriška izdaja revije FHM lani razglasila za najbolj seksi športno novinarko na svetu. Za njo so se uvrstile Američanka Erin Andrews, Francozinja Melissa Theuriau, Britanka Georgie Thompson in Mehičanka Inez Sainz. Za "posebni dosežek" ji štejejo tudi to, da ji je lani na Pokalu konfederacij v JAR-u edini uspelo pred mikrofon spraviti precej muhastega napadalca Davida Villo.