Foto:
Foto:
Abbie Cornish
Abbie je (presenetljivo ali ne?) zelo podobna Reese. Foto: EPA

Ta malo znana avstralska igralka naj bi Ryana zapeljala v Teksasu med snemanjem skupnega filma Stop Loss.

Nekaj očividcev naj bi videlo, kako se Ryan v restavraciji poljublja z žensko, ki "ustreza Abbiejinem opisu". Lauren Scott, ki naj bi tudi videla par na lastne oči, je dejala: "Nisem mogla verjeti, kako odkrito in brez sramu sta Ryan in Abbie vstopila v lokal, saj je bilo že od daleč videti, da imata razmerje. Le kako je Ryan lahko kaj tako grdega storil Reese?"

Ga je Reese odkrila na laži?
Zgodbo o "drugi ženski" so po objavi o koncu zakona hollywoodskega para pograbili vsi večji mediji, ki se strinjajo, da je krivec za ločitev Abbie, razhajajo se le v podrobnostih. Po pisanju National Enquirerja naj bi Reese namreč ponorela, ko je na moževem mobilniku odkrila "pocukrana" SMS-sporočila, namenjena Abbie. "Reese je takrat prekipelo, Ryanov edini izgovor pa je bil, da ni v resnici mislil tega, kar je napisal."

Je sploh še pomembno, da Abbie vse zanika?
Seveda ni dolgo ostala tiho niti 24-letna Avstralka, ki izkorišča svojih pet minut slave. Abbie je sicer v rodni deželi "tam spodaj" precej poznana, velika večina Američanov pa do pred nekaj dni zanjo še ni slišala. A Abbiejin predstavnik je afero z Ryanom kratko zanikal: "To je čista laž. Abbie in Ryan sta soigralca in to je tudi vse."

Življenje v ženini senci
30-letna oskarjevka Reese, ki je ena najbolje plačanih hollywoodskih igralk, in 32-letni Ryan, ki je bil vedno v ženini senci, sta ta teden objavila, da se po sedmih letih ločujeta. V zakonu sta se jima rodila tudi dva otroka, danes sedemletna Ava in triletni Deacon.