Tom Hanks in Rita Wilson, prva zvezdnika iz sveta zabave okužena z novim koronavirusom, sta prek družbenih omrežij svoje oboževalce redno obveščala o svojem zdravstvenem stanju.  Foto: Instagram
Tom Hanks in Rita Wilson, prva zvezdnika iz sveta zabave okužena z novim koronavirusom, sta prek družbenih omrežij svoje oboževalce redno obveščala o svojem zdravstvenem stanju. Foto: Instagram

V nedeljski objavi na družbenih omrežjih je 64-letnica razkrila, kako hitro se je njeno zdravje začelo spreminjati, ko je začela kazati prve simptome. Vse se je začelo z nastopom v sydneyjski operi, že naslednji dan je bila utrujena, čutila je bolečine, nato pa so jo skupaj z možem hospitalizirali. Tom Hanks se je okužil med snemanjem filma.

"Rada bi povedala, da sva zelo hvaležna za svoje zdravje, hvaležna pa sva tudi za zdravstveno oskrbo, ki so jo nama nudili v Queenslandu," je zapisala. "Deliva žalost z vsako osebo, ki je zaradi tega virusa izgubila ljubljeno osebo."

Wilsonova je o covidu-19 spregovorila tudi v oddaji Ellen DeGeneres. Najprej je povedala, kakšen je občutek, ko imaš protitelesa. "Nekako se počutiš superherojsko in nadčloveško, ker imaš protitelesa in se ti zdi, da lahko greš kamor koli in počneš stvari, le da nihče ne more nikamor iti in česar koli narediti," se je pošalila, nato pa je povedala, da protiteles nima več. "Ampak vse je v najlepšem redu, nosim masko, uporabljam razkužilo za roke, tako da sem na istem kot vsi drugi."

Povedala je tudi, da upa, da bodo vsi čim prej prejeli cepivo, poudarila pa je moč glasbe, ki je v njenem procesu okrevanja odigrala pomembno vlogo.