Thicke in April Love sta se spoznala v prvi polovici leta 2014, torej v mesecih, ki so sledili pevčevemu razhodu s Pattonovo. Foto: Reuters
Thicke in April Love sta se spoznala v prvi polovici leta 2014, torej v mesecih, ki so sledili pevčevemu razhodu s Pattonovo. Foto: Reuters

Par je veselo novico delil prek družbenega omrežja Instagram. Gearyjeva je na svojem profilu objavila videoposnetek svoje šestmesečne hčerke Mie in pod njim zapisala: "Nekdo bo velika sestra naslednje leto! Tako sva vznemirjena, da lahko deliva z vami novico, da znova pričakujem otroka." Ob tem pa je še dodala, da ima rok na dan Thickejevega rojstnega dneva.

Novico, da bosta dobila deklico, je par delil s svetom preko Instagram zgodbe na profilu Gearyjeve, ko je dokumentirala prav posebno večerjo v losangeleški restavraciji Catch. Tam sta 41-letnik in njegova 23-letna partnerica za zbrane izbrala poseben meni. Ko je prišel čas za torto, je Gearyjeva z žlico zarinila v sredino in iz nje se je izlila rožnata omaka. "Imela bom še eno očkovo dekle!!! Rada te imam, otrok," je zapisala pod fotografijo, kjer sta si s Thickejem izmenjala strasten poljub.

Pevec in glasbeni producent že ima sedemletnega sina Juliana iz zakona z igralko Paulo Patton, s katero sta se po ločitvi leta 2014 zapletla v bridek boj za skrbništvo, pred kratkim pa vendarle dosegla dogovor. Z Gearyjevo sta se spoznala v prvi polovici leta 2014, torej v mesecih, ki so sledili pevčevemu razhodu s Pattonovo, prvič pa sta se v javnosti skupaj pojavila približno eno leto pozneje, maja 2015, na canskem filmskem festivalu, ko je bil Thicke že tudi uradno ločen.