Ryan in Abbie sta se spoznala na snemanju filma Stop Loss. Foto: WireImage
Ryan in Abbie sta se spoznala na snemanju filma Stop Loss. Foto: WireImage
Ryan Phillippe in Reese Witherspoon
Za zakon Ryana in Reese je bilo usodno tudi ljubosumje, saj je bila Reese precej uspešnejša. Oskar tudi ni pomagal. Foto: Reuters

32-letnega svetlolasega lepotca, ki smo ga nazadnje gledali v filmih Usodna nesreča in Izdajalec, so opazili pri božičnih nakupih z Abbie in njegovima dvema otrokoma, ki jih ima z Reese, 8-letno Avo in 4-letnega Deacona.

Nek opazovalec je za revijo Us Weekly povedal: "Ava je bila videti z Abbie izjemno sproščena. Izbrala si je venec, Abbie pa ji ga je za šalo nadela na glavo. Obe sta se smejali."

Močna kemija
Viri trdijo, da sta Phillippe in 25-letna Cornisheva - ki sta v preteklosti že zanikala obtožbe o razmerju - zaljubljena: "Med njima se čuti močna kemija. Abbie je svobodnega duha in uživa ob Ryanu, ki se je ob njej končno 'razcvetel'."

Igralec se je od Reese razšel oktobra lani, sredi obtožb, da se je videval s soigralko Cornishevo, ko je bil še poročen. Neki njegov prijatelj je takrat dejal: "Ryan je priznal, da je vse res, in dejal, da morata preprosto končati. Reese dobesedno ni imela izbire."

Usodni film
Phillippe je spoznal Abbie v Teksasu na snemanju njunega neodvisnega filma Stop Loss in takrat so poročali, da je par izredno odprt glede svojega razmerja - Ryan naj se ne bi niti trudil afere skrivati, opazili so ju tudi pri poljubljanju v suši restavraciji, njo pa večkrat, kako zapušča igralčevo stanovanje.