Foto: EPA
Foto: EPA

Zvezdnico filma Lucy so v podkastu The Skinny Confidential Him & Her vprašali, zakaj kot ena redkih predstavnic sveta slavnih ni prisotna na družbenih omrežjih.

"Iskreno povedano sem preveč krhka oseba, da bi imela družbene medije. Moj ego je preveč krhek. Ne morem se ukvarjati s tem. Moji možgani so preveč krhki, sem kot nežna roža," je povedala Johansson. Dejala je, da bi ji družbena omrežja povzročala tesnobne občutke, ki jih "ima že dovolj".

Sogovornikom je zaupala, da je nekoč imela račun na Instagramu, vendar ga je izbrisala po treh dneh, ker je preveč časa zapravila za gledanje drugih računov. "Počutila sem se slabo, kot da bi zamujala življenje te naključne osebe. Zato tega ne morem početi. Preveč sem krhka. Preveč me skrbijo druge stvari," je še povedala.

Igralka je sicer priznala, da spremlja račun svojega podjetja za kozmetične izdelke The Outset na družbenem omrežju TikTok, vendar na svojem osebnem telefonu aplikacije ne uporablja. Družbeno omrežje se ji zdi "zabavno", vendar ga ne želi imeti na svoji napravi, saj jo že med delom "popolnoma prevzame".

38-letna filmska igralka in glasbenica je zaslovela v filmih Izgubljeno s prevodom ter Ljubezen v Barceloni, nastopila v glavni vlogi drame Lucy ter se pojavila tudi v filmih o Kapitanu Ameriki, nazadnje leta 2021 pri snemanju filma Črna vdova. Igralko so različne revije večkrat uvrščale med najprivlačnejše na svetu, prav tako pa velja za eno bolje plačanih.