Foto:
Foto:
Poleg tega je v oddaji, ki bo na sporedu 23. 11. priznala, da si je dala popraviti ustnice.
Še vedno zaročena. Tako vsaj trdijo pri njeni založbi!

Pevka je za hrvaške časopise podala izjavo: "Najprej želim zanikati trditve tistih, ki so javnosti lagali, da sem zahtevala javno prikazovanje svojega zasebnega filma na sodišču.

Ravno nasprotno, hrvaško spletno stran Index sem tožila ravno zaradi objave delov posnetka, ki je moj. Posnetek je bil vedno moj, zaseben, kar bi tudi moral ostati, če mi ga ne bi ukradli."

Dodala je, da ima vsaka tožba na sodišču tudi svoje dokaze, na žalost pa je to sporni videoposnetek. "O tem, ali bo posnetek prikazan na sodišču, ne odločam jaz, temveč sodnik," je še dodala pevka.

Zakaj toži hrvaško spletno stran Index
Prav tako v najnovejši izjavi za medije pravi, da je tožbo proti že prej omenjeni spleti strani vložila zato, ker ne želi, da bi se njen sporni posnetek objavljal v katerem koli mediju.

Severina je od Indexa zahtevala 200.000 kun, ki naj bi jih, tako piše Večernji list, potem ko so se mnoge medijske hiše zgražale nad tem, da želi zaslužiti, namenila v dobrodelne namene. Sicer pa je omenjeno izjavo hrvaške pevke novinarjem Slobodne Dalmacije dal eden izmed njenih zaupnih prijateljev. Dodal je, da Severina zahtevane vsote sploh noče omenjati v časnikih.

V novi oddaji HTV-ja o "popravljenih" ustnicah
Ob tem pa je Severina nastopila na snemanju nove zabavnoglasbene oddaje HTV-ja z naslovom 100 posto JA, kjer je o sebi povedala stvari, ki jih njeni zvesti oboževalci in bralci poznajo, pa tudi take, ki jih je doslej skrivala.

Poleg tega, da je komentirala svoje najljubše filme, je odgovarjala na vprašanja gledalcev. Med drugim so jo spraševali, kaj bo počela po koncu glasbene kariere in ali si je dala popraviti ustnice. Severina je na provokativno vprašanje o lepotni operaciji priznala, da si je ustnice dala povečati.

Z zaročencem se nista razšla!
Oddaja, v kateri nastopa, bo na sporedu 23. 11., le en dan potem, ko bo, v sklopu turneje, na kateri predstavlja svoj novi album, nastopila v hrvaškem gledališču Kerempuh. Tam naj bi se pojavil tudi njen zaročenec Srećko Vargek, kar naj bi govorice o Severininem ponovnem samskem življenju postavilo na laž, je dejal Dario Draštata iz založbe Dallas Records. Ta je zanikal, da bi se par razšel, in dodal, da je to le pisanje rumenega tiska.