Kelly materi želje za zdaj ne bo izpolnila. Foto: EPA
Kelly materi želje za zdaj ne bo izpolnila. Foto: EPA
Sharon in Ozzy Osbourne
O Sharon in rockerju Ozzyju se Britanci zlepa ne naveličajo brati. Foto: EPA

Žena Ozzyja Osbourna je namreč prepričana, da ji nekaj odvečnih kilogramov prinaša veliko medijske pozornosti. Trdi, da se je pred leti namenoma odločila, da bo bolj okrogla, saj je tako še bolj izstopala.

S kilogrami, diamanti in krznom do uspeha
"Bila sem velika in glasna. A 25-letnica, ki tehta 50 kilogramov, ne naredi nobenega vtisa. Če pa imaš okoli sto kilogramov ter nosiš krzno in diamante, te ljudje opazijo," razlaga Sharon, ki ne skriva, da trpi za motnjami prehranjevanja.

A kljub navdušenju nad kilogrami so Sharon leta 1999 operirali želodec (namestili so ji nekakšen obroč, ki je "preščipnil" in tako"zmanjšal" želodec), da je laže hujšala. Takrat je izgubila približno 50 kilogramov. Pred kratkim je sicer napovedala tudi, da se mora s psihologom resno pogovoriti o svojih težavah s hranjenjem.

"Za božjo voljo, takoj zanosita!"
Za božič pa si 54-letna rockovska matriarhinja, kot jo radi imenujejo na Otoku, želi prav posebno darilo. Rada bi postala babica; to ves čas dopoveduje hčerkama Kelly in Aimee, ki sta stari 22 in 23 let. Sharon si tako zelo želi vnukov, da ji je prav vseeno, kdo bi bil njihov oče. "Umiram od želje po vnukih. Hčerama govorim, naj takoj zanosita, takoj! A Kelly vztraja, da ne bo prva. Pravi, da so vsi fantje geji ali pa poročeni," razlaga Osbournova, ki je že večkrat glasno ozmerjala tiste novinarje, ki grdo pišejo o njenih otrocih.