Charlie Sheen in Brooke Mueller sta odločena, da bosta premostila težave in da bo njun zakon uspšen. Foto: EPA
Charlie Sheen in Brooke Mueller sta odločena, da bosta premostila težave in da bo njun zakon uspšen. Foto: EPA

Po incidentu na božični dan, ko je ameriški zvezdnik pijan in pod vplivom mamil med hudim prepirom grozil svoji ženi z nožem, mu je sodišče odredilo prepoved približevanja, zdaj pa si je, tudi na željo njegove žene premislilo.

Poleg vnetja še pljučnica
44-letni igralec je takoj, ko je sodišče v Koloradu, ki je prepoved tudi izdalo (incident se je namreč zgodil med dopustovanjem v zimskem letovišču Aspen), dovolilo, da svojo ženo obišče, pohitel v losangeleško bolnišnico. Nepremičninska posrednica naj bi sicer v bolnišnici ostala najmanj teden dni, saj jo je poleg vnetja "doletela" še pljučnica, poroča opravljivi spletni portal TMZ.

Se družini obetajo lepši časi?
Sheenova želja po tem, da bi bil v času bolezni ob ženi, je še podžgala govorice, da želi par poskusiti znova - prepir v Aspnu se je namreč zgodil po tem, ko je Brooke od zvezdnika nanizanke Dva moža in pol zahtevala ločitev. Tudi njen odvetnik, zloglasni Yale Galanter, ki je zastopal razvpitega O. J.-ja Simpsona, je za New York Daily News zatrdil, da bi se Brooke rada pobotala s svojim možem in da si želi življenja skupaj s Sheenom in njunima dvema otrokoma, devetmesečnima dvojčkoma Bobom in Maxom.

Sheen ima sicer že dve hčerki, Samantho in Lolo, iz zakona z Denise Richards, medtem ko je najstarejša hči Cassandra plod ljubezni z nekdanjim dekletom Paulo Profit.