Angelina z otroki – Shiloh je prva z leve. Foto: AP
Angelina z otroki – Shiloh je prva z leve. Foto: AP

Sklep sodišča, ki ga je pridobil Page Six, kaže, da je sodnik spremembo priimka podpisal v ponedeljek. Njeno ime je tako spremenjeno iz Shiloh Nouvel Jolie-Pitt v Shiloh Nouvel Jolie. Shiloh naj bi za pravni postopek plačala iz svojega žepa.

Shiloh je najela svojega odvetnika in zanj sama plačala, da Angie ne bi bila vpletena," je povedal dobro obveščeni vir za Entertainment Tonight.

V Kaliforniji je del pravnega postopka pri spreminjanju imena naznanilo peticije v lokalnem časopisu, zato je Shiloh svojo namero objavila v oglasu v Los Angeles Timesu. Zaslišanje za spremembo imena najstnice je bilo sprva predvideno za julij, a je bilo preloženo, ker sodišču ni uspelo pravočasno preveriti ozadja primera.

“To je normalno. Za vsakega, ki poda prošnjo za spremembo imena, mora sodni uslužbenec preveriti ozadje, Shilohino zaslišanje pa je bilo zaradi tehnične napake prestavljeno na poznejši datum," je povedal dekletov odvetnik Peter Levine.

Shiloh se je tako pridružila svojima posvojenima bratoma Paxu in Madoxu ter posvojeni sestri Zahari, ki so že pred tem pretrgali vse vezi s 60-letnim oskarjevcem. In tudi Shilohina 16-letna sestra Vivienne se je začela podpisovati kot Vivienne Jolie.

Zakonca Jolie-Pitt sta se razšla leta 2016, a se pravna vojna med njima še kar vleče, na stran matere pa so se očitno postavili tudi otroci.