Govorice o poroki so krožile že pred enim mesecem, producent, ki je med drugim delal z Amy Winehouse, Adele, Lady Gago in Brunom Marsom, pa je z objavo na Instagramu potrdil, da se je poroka že odvila. Kdaj točno, ni navedel.

Na Instagramu je objavil fotografijo s poročnega dne, pripisal pa je. "Moji resnični ljubezni, moje 45. leto si naredila najboljše v mojem življenju. In prepričan sem, da sem potreboval 45 let, da sem postal človek, vreden tvoje ljubezni. Upam, da bom vse rojstne dneve preživel ob tebi do svojega zadnjega dne in še dlje. Za vedno tvoj! (In da, poročila sva se)."

Poroka je po pisanju ameriškega Page Six potekala v manjšem krogu zaradi širjenja novega koronavirusa, na njej pa so mladoporočencema, ki sta se zaročila maja po letu dni zveze, ob strani stali slavni starši.

Ronsonova mama je oblikovalka Ann Dexter-Jones, njegov očim pa je Mick Jones iz glasbene skupine Foreigner. 35-letna Grace Gummer je hčerka trikratne oskarjevke Meryl Streep, njen oče je umetnik Don Gummer.

To je drugi zakon tako zanjo kot zanj. Grace Gummer je bila leta 2019 pičlih 42 dni poročena z glasbenikom Tayem Strathairnom, Ronson pa je bil med letoma 2011 in 2018 poročen s francosko igralko Joséphine de La Baume. Poleg tega je bil med letoma 2003 in 2004 zaročen z igralko Rashido Jones.