Že na letošnji Met Gali je ponosno pokazala nosečniški trebušček. Foto: EPA
Že na letošnji Met Gali je ponosno pokazala nosečniški trebušček. Foto: EPA

Tri leta poročena zakonca Sophie Turner in Joe Jonas sta na svet pozdravila drugega otroka. Tiskovni predstavniki so za People potrdili, da je dve leti stara Willa dobila sestrico, zvezdnika pa sta nad njenim prihodom navdušena. Kdaj točno je nova družinska članica prijokala na svet, še ni znano, enako velja za njeno ime. Neimenovani viri za TMZ pravijo, da naj bi igralka z dojenčico že zapustila porodnišnico.

26-letnica je nosečnost javno potrdila maja v intervjuju za revijo Elle UK, čeprav so nekateri že pred tem opazili njen nosečniški trebušček. "Smisel mojega življenja je, da vzgajam naslednjo generacijo," je takrat dejala in dodala, da je najboljše, ko vidi, kako njena potomka postaja vedno močnejša.

"Navdušena sva, da širiva družino, to je najboljši blagoslov vseh časov," je še poudarila zvezdnica, ki je znana tudi po vlogi Sanse Stark v seriji Igra prestolov (Game of Thrones), in dodala, da si z možem želita velike družine. Namignila je, da bi otroke rada vzgajala v domači Veliki Britaniji, saj to pogreša, ter meni, da bi bilo za njeno duševno zdravje bolje, da bi bila obkrožena z družino in prijatelji, čeprav naj bi rada živela v Ameriki.

Ker paru, ki se je poročil maja leta 2019 v Las Vegasu, kmalu pa si večno zvestobo obljubil tudi med večjim obredom v Franciji, predvsem zasebnost otrok pomeni veliko, obraza svoje hčerke ne objavljata na družbenih omrežjih.