Zakonca sta se odtujila, kljub temu pa želita zakon končati z dostojanstvom. Foto: EPA
Zakonca sta se odtujila, kljub temu pa želita zakon končati z dostojanstvom. Foto: EPA
Denise Richards in Charlie Sheen
Mnogi so menili, da bo njun zakon propadel zaradi Charliejevega nepredvidljivega značaja. Foto: EPA

35-letna Denise je namreč aprila stopila pred sodnika in mu povedala, da jo je Charlie premetaval po prostoru, poleg tega pa je grozil njej in njeni družini.

"Ne približaj se mi!"
Sodnik je na podlagi tega pričanja izdal sodni odlok o prepovedi približevanja. Tiskovni predstavnik zvezdnika Stan Rosenfeld je povedal, bo odlok veljal do 13. junija, ko bodo psihologi ocenili igralčevo psihološko stanje, poleg tega pa bodo odločali o skrbništvu.

"Charlie in Denise skušata kljub odtujenosti svoje težave rešiti v zasebnosti, kjer se bosta dogovarjala o skrbništvu in drugih pomembnih stvareh, ki so povezane z njunim zakonom," je še povedal Rosenfeld.

Zakon je trajal tri leta
Sicer pa je bila zakonska zveza hollywoodskih igralcev zelo pestra. Denise je po treh letih zakona leta 2005 vložila zahtevo za ločitev, vendar je po rojstvu druge hčerke delovalo, da se bosta zakonca pobotala in rešila zakonske težave.

No, januarja letos sta zakonca vložila zahtevo za zasebnega arbitra, ki naj bi reševal njuno ločitev.

Očitno zvezdnikoma ta zakon ni bil namenjen, morda pa bosta našla svojo zakonsko srečo drugje. Denise naj bi se tako že sestajala z nekdanjim možem Heather Locklear, Richardom Samboro.