Dekleti, ki bosta krasili novega Jamesa Bonda: Berenice in Naomie. Foto: EPA
Dekleti, ki bosta krasili novega Jamesa Bonda: Berenice in Naomie. Foto: EPA

A po včerajšnji novinarski konferenci zdaj dilem ni več - novo Bondovo dekle je malo znana francoska igralka Bérénice Marlohe.
Marlohova se bo tako v "Nebo pada" ("Skyfall"), kot je naslov 23. izdaji franšize o agentu 007, pridružila dolgi vrsti glamuroznih igralk (med njimi so Halle Berry, Eva Green, Ursula Andress in Olga Kurylenko), ki jim je bila zaupana čast zaželene vloge.

O Bérénice Marlohe ne najdemo veliko podatkov. Rojena je bila leta 1980, prvi film pa je posnela šele pred štirimi leti, sicer pa dela tudi kot model. Nastopila je v vrsti francoskih TV-serij, kot so Père et Maire, Femmes de loi in Equipe médicale d’urgence.

Glamurozna in enigmatična
In kaj lahko pričakujemo od zadnje Bondove lepotičke? "Igram glamurozen, enigmatični lik po imenu Severine," je povedala Marlohova na tiskovni konferenci.

Nebo pada bo režiral Sam Mendes (Lepota po ameriško, Road to Perdition, Revolucionarna cesta), Jamesa Bonda bo še tretjič upodobil Daniel Craig, stranske vloge pa zasedajo še oskarjevca Judy Dench in Javier Bardem ter britanska igralka Naomie Harris.