Za razliko od večine drugih zvezdnic, ki take posege prikrivajo in zanikajo, je Katie javno pokazala, kako vse skupaj poteka. Foto:
Za razliko od večine drugih zvezdnic, ki take posege prikrivajo in zanikajo, je Katie javno pokazala, kako vse skupaj poteka. Foto:

Verjetno bi veliko profesionalcev nasprotovalo njenemu obisku, saj naj bi poseg izvajalo izurjeno medicinsko osebje, poleg tega pa si Katie pred posegom ni odstranila ličil.

Price pravi, da je vajena injekcij botoksa, saj postopek dobro pozna: "V čelo in okoli oči si vsake pol leta dam vbrizgati botoks in to obožujem." Za razliko od večine drugih zvezdnic, ki take posege prikrivajo in zanikajo, je Katie javno pokazala, kako vse skupaj poteka.

Nekdanja manekenka, znana kot Jordan, je nad novodobnim "zdravilom" za gube navdušena: "Preprosto zamrzne gube in to je to, kar želiš. Nikoli nisem imela plastične operacije obraza, saj sem videla, kaj lahko naredi ljudem in jaz nočem čez to."

Vendar botoks ni vse, kar 31-letnica naredi, da je videti taka, kot je. Privošči si tudi veliko razvajanja. Po pristanku v Los Angelesu ta teden je tri ure preživela v kozmetičnem salonu, kjer so ji uredili nohte na nogah in rokah.

Obiskala je tudi frizerja, ki je uredil njene lasne podaljške in si po zasedenem popoldnevu privoščila večerjo s svojim stilistom Garyjem Cockerillom.

Medtem ko je mati treh otrok uživala, je njen novopečeni mož Alex Reid v Californiji snemal svojo resničnostno oddajo o borilnih veščinah.