'Shujšaj, sicer boš umrla, 26-letni Gabby svetuje Howard Stern. Foto: EPA
'Shujšaj, sicer boš umrla, 26-letni Gabby svetuje Howard Stern. Foto: EPA

Razvpiti radijski voditelj se je v svoji oddaji na satelitski postaji Sirius tokrat "spravil" na Sidibejevo, glavno igralko v filmu Precious in nominiranko za oskarja za najboljšo igralko.

"To je najbolj ogromna debela črna punca, kar sem jih kdaj videl. Velikanska je. Vsi se pretvarjajo, da je del zabavne industrije, a nikoli več ne bo igrala v nobenem filmu," je povedal Stern. "Morala bi dobiti oskarja za najboljšo igralko, saj nikoli več ne bo dobila priložnosti. V katerem filmu naj bi pa igrala?"

Skupaj s sovoditeljico Robin Quivers sta razpravljala tudi o tem, da bo za Gabby nemogoče najti delo v Hollywoodu po filmu Precious, pretresljivi zgodbi o najstnici iz Harlema, ki jo vse življenje spolno in fizično zlorabljajo.

"Bog, le kaj je jedla?"
"Zdaj imaš nekaj denarja, shujšaj, sicer boš umrla," 26-letnici iz New Yorka svetuje Stern, Robin pa dodaja: "Bolna si. To, kar si si naredila, je grozno in lahko vodi samo v slabe stvari." "Bog, le kaj je jedla?" se še vpraša Howard, znan po tem, da je vedno (ampak res vedno) brez dlake na jeziku.

"Tudi Oprah laže, ko pravi, da boš imela krasno kariero," je dodala Robin, pri čemer je namigovala na čustveni govor na Oskarjih, v katerem je Oprah pela hvalnice Gabourey. "Tudi Oprah je lažnivka, velika lažnivka. Ogromni ženski velikosti planeta govori, da bo imela kariero," pa doda Howard.

A kaže, da bo Gabby Sternu le dokazala, da se moti. Nastopila bo v novi seriji The C Word, njen naslednji film pa bo drama Yelling to the Sky, v katerem bo igrala tudi Zoe Kravitz, hčer pevca in soigralca Sidibejeve iz filma Precious Lennyja Kravitza.

V priloženem posnetku poslušajte odlomek iz omenjene oddaje Howarda Sterna.