David in Pamela v srečnih skupnih časih, ki so se uradno končali leta 2006. Foto:
David in Pamela v srečnih skupnih časih, ki so se uradno končali leta 2006. Foto:

Med koncem tedna, ki je v ZDA minil v znamenju zahvalnega dne, je Hasselhoff dva dni preživel v bolnišnici, so viri blizu njega potrdili za revijo People, njegov odvetnik Mel Goldman pa ni želel razkriti, zaradi kakšnih težav se je pevec in igralec zdravil. Je pa Goldsman povedal, da je David zdaj doma in da je z njim vse v redu.

Za Davidove težave spet kriv alkohol?
Erik Scott, predstavnik losangeleških gasilcev, je za omenjeno revijo razkril, da so reševalci prispeli na dom nekdanjega zvezdnika Obalne straže v petek ob 11.51, saj naj bi potreboval medicinsko pomoč. Nato so ga odpeljali v klinični center Cedars Sinai.

Kot je znano, ima Hasselhoff dolgo zgodovino težav z alkoholom. Javno razvpite so postale pred dvema letoma, ko je igralca najstniška hči posnela v pijanski omami, da bi se le spametoval in nehal piti. Na posnetku, ki se je nato znašel na spletu, danes 57-letni igralec, oblečen le v kavbojke, leži na tleh in se trudi, da bi pojedel hamburger. Tudi letos je zaradi alkohola že dvakrat potreboval nujno zdravniško pomoč.

Pamela: Težave s "substancami"
V soboto zvečer pa so nekdanjo Hasselhoffovo soprogo, Pamelo Bach, aretirali zaradi "vožnje pod vplivom substanc" blizu bulevarja Laurel Canyon. Odpeljali so jo v pripor v Van Nuys in jo nato izpustili brez varščine. Domov naj bi jo nato odpeljal prijatelj.

Bachovo, ki se je od Hasselhoffa, s katerim ima dve hčerki, 19-letno Taylor Ann in 17-letno Hayley Amber, zaradi nepremostljivih razlik ločila leta 2006 po 17 letih zakona, so že marca lani aretirali zaradi vožnje pod vplivom substanc.