David Hasselhoff se je julija letos udeležil predstavitve novega modela jaguarja. Takrat je kazalo, da je z njim vse v najlepšem redu ... Foto: EPA
David Hasselhoff se je julija letos udeležil predstavitve novega modela jaguarja. Takrat je kazalo, da je z njim vse v najlepšem redu ... Foto: EPA

Kot poroča opravljiva spletna stran TMZ, je Hasselhoffova 17-letna hči Hayley, potem ko je očeta doma našla hudo vinjenega, na pomoč najprej poklicala mater Pamelo Bach, nekdanjo igralčevo ženo. Nato pa je na njegov dom v Encinu prišlo rešilno vozilo in ga odpeljalo v bolnišnico. Domov so ga izpustili še isti večer.

Takrat še 16-letna Hayley je morala zaradi očeta posredovati že maja letos, ko so mu zdravniki komaj rešili življenje. Spletna stran RadarOnline je takrat poročala, da je nekdanjega zvezdnika Obalne straže hči doma našla nezavestnega in ga nato večkrat "klofnila" po obrazu, da je prišel k sebi.

Posnetek pijanega Davida na spletu
Kot je znano, je ravno Hayleyjina starejša sestra, danes 19-letna Taylor Ann, očeta v stanju hude pijanosti posnela pred dvema letoma, da bi se spametoval in nehal piti. Na posnetku, ki se je nato znašel na spletu, 56-letni igralec, oblečen le v kavbojke, leži na tleh in se trudi, da bi pojedel hamburger.

"Videl sem posnetek. Veliko sem se naučil in zdaj se vračam na pravo pot," je takrat izjavil Hasselhoff in dodal, da video ne bi smel priti v javnost. "A prišel je v roke posameznikov, ki niso vredni omembe, in ti so zlobno dali posnetek v javnost zaradi svoje koristi. Upam, da se bo še kdo kaj naučil iz videoposnetka, tako kot sem se jaz." Poudaril je še, da ima srečo, da ima "tako čudovita otroka".

Hasselhoff, ki ima težave z alkoholom že dolgo, je Obalni straži enajst let igral reševalca iz vode Mitcha Buchannona.

Že kar razvpiti posnetek pijanega Hasselhoffa si oglejte spodaj.