Tori ima za seboj že negativno izkušnjo z zakonskim življenjem. Bo tokrat zakon trajal dlje? Foto: EPA
Tori ima za seboj že negativno izkušnjo z zakonskim življenjem. Bo tokrat zakon trajal dlje? Foto: EPA
Tori in Dean sta si večno zvestobo obljubila na sanjski plaži Fidžija. Foto: Reuters

Tori in njen izvoljenec, kanadski igralec Dean McDermott, sta si večno zvestobo obljubila na skromnem in zelo zasebnem poročnem slavju na otoku Fidži, kar je v popolnem nasprotju s prvo poroko, ki je stala več milijonov dolarjev.

"Usojena sva si!"
Mladoporočenca sta se za skromno poroko odločila, ker nista želela čakati niti dneva več. Zvezdnika sta se zaročila že decembra lani, kmalu po srečanju na snemanju nekega televizijskega filma, čeprav sta bila takrat še vedno uradno poročena.

Torijina ločitev od prvega moža Charlieja Shaniana je bila namreč uradna šele 20. aprila letos, Deanova pa februarja letos. "Midva sva duši dvojčici in presrečen sem, da sva s Tori tudi uradno poročena," je povedal McDermott.

Sicer pa Dean nima težav z izražanjem svojih čustev, saj ima na rami tetoviran Torijin portret, na zapestju pa besede Iskreno, noro, globoko, Tori.

Prizadeta nekdanja žena
Čeprav Tori in Dean trdita, da nista želela prizadeti nobenega izmed njunih nekdanjih zakoncev, je Deanova nekdanja žena očitno še vedno zelo prizadeta.

Mary Jo Eustace se je namreč odločila napisati knjigo z delovnim naslovom Moj mož me je zapustil zaradi Tori Spelling, v kateri želi predvsem oblatiti nekdanjega moža.

Tako Spellingova kot tudi McDermott sta namero Mary Jo označila za preračunljivo in nedostojanstveno.