Leto je gonilna sila ameriške skupine Thirty Seconds to Mars. Foto: Reuters
Leto je gonilna sila ameriške skupine Thirty Seconds to Mars. Foto: Reuters

Jared Leto je v zapisu na svojem profilu Instagram svoje sledilce obvestil, da je za virus izvedel šele zdaj, ko se je vrnil iz 12-dnevne tihe meditacije v puščavi. “Bili smo popolnoma izolirani, brez telefona in kakršne koli komunikacije.”

Oskarjevec je zapisal, da je v stiku s prijatelji in družino, ki ga obveščajo o zamujenem dogajanju. Sledilce je pozval, naj pazijo nase in ostanejo doma, piše The Guardian.

Leto je gonilna sila ameriške skupine Thirty Seconds to Mars, zasedbe, ki jo je leta 1998 ustanovil s svojim starejšim bratom Shannonom Leto. Igralec vzporedno s pevsko razvija tudi igralsko kariero. Preboj v Hollywood je doživel v devetdesetih, ko je zaigral mladostniški drami Moje tako imenovano življenje (My So Called Life), leta 2013 pa si je za vlogo v filmu Klub zdravja Dallas prislužil oskarja.

V nevednosti tudi tekmovalci nemškega Big Brotherja

48-letnik ni edini, ki ni vedel za razsežnosti koronavirusa. Vse do včeraj so bili v nevednosti tudi tekmovalci nemškega šova, ki so od resničnega sveta in tehnologije izolirani že od začetka februarja. Novico jim je iz varne razdalje v družbi zdravnika sporočil voditelj, nato pa so se jim oglasili še družinski člani, ki so jih bodrili, naj ostanejo v hiši, saj je to verjetno najvarnejša hiša v vsej Nemčiji.