Ronaldo s temnolasko, 'nadomestilom' za Paris. Portugalec je sicer medijsko zanimanje zanj komentiral: 'Rad vidim, da se ljudje delajo norca iz mene, da me gledajo s prezirom v očeh in me žalijo. To me ne moti.' Foto: Daily Mail
Ronaldo s temnolasko, 'nadomestilom' za Paris. Portugalec je sicer medijsko zanimanje zanj komentiral: 'Rad vidim, da se ljudje delajo norca iz mene, da me gledajo s prezirom v očeh in me žalijo. To me ne moti.' Foto: Daily Mail
Paris Hilton in Cristiano Ronaldo
Pozabimo na Davida in Victorio Beckham, čas je za Paris in Cristiana? Foto: Daily Mail
Paris Hilton
Paris je po dveh nočeh v Ronaldovem objemu večer preživela s starši Kathy in Rickom. Jima je imela kaj povedati? Foto: Daily Mail

Paris Hilton? Po dveh skupnih nočeh mu je Paris obljubila, da se bo preselila v Madrid, že naslednji dan pa je bil on v družbi rjavolaske.

Potem ko sta se nogometni superzvezdnik, ki ga morda izmed vseh "žogobrcarjev" pozna največ žensk, in razvajena hotelska dedinja na veselje paparacev v noči na petek v Los Angelesu precej "zbližala", tračarskih novic o njiju kar ne zmanjka. Pa kaj, če si pogosto povsem nasprotujejo in enkrat o njem, enkrat o njej pišejo, da je povsem "padel" v to zvezo. Pojdimo po vrsti.

Nova zakonca Beckham?
Plavolaska, ki si je zabavo s Portugalcem privoščila manj kot 24 ur po tem, ko je končala zvezo z bejzbolistom Dougom Reinhardtom, se je po poročanju britanskega tabloida News of the World postavnemu in zagorelemu Cristianu približala s predlogom: "Midva bi bila super skupaj, veš. Oba sva slavna, zato bi lahko postala celo bolj oblegana in zaželena kot David Beckham in Posh Spice. Poleg tega sva veliko bolj "vroča" in mlajša od njiju!"

Madrid, pazi se, prihaja Paris?
Sledili so šepetanje, nasmehi, dotiki, nazdravljanje ... In že naj bi Paris svojemu "izbrancu" obljubila, da se bo preselila k njemu v Madrid, ko bo on dokončno podpisal pogodbo s kraljevskim klubom in se v Španijo preselil iz zvezdniško zagotovo ne tako zanimivega in prestižnega Manchestra.

"Spogledovala sta se kot nora"
Zvezdnika sta "zasebno zabavo" v Los Angelesu ponovila še naslednjo noč, v tretje pa "ni šlo", kar je že bil povod za medije, da so v "raju" nastopile težave. Portugalec je sam nadaljeval svoj žurerski pohod, tokrat po lasvegaških nočnih klubih (mimogrede, v kratkem naj bi se mu v "mestu greha" pridružili tudi nogometaši Wayne Rooney, Frank Lampard in John Terry), a ostrim očem paparacem ni ušlo, da je vso noč užival na plesišču v družbi "skrivnostne rjavolaske", ki naj bi bila prav tako kot on Portugalka.

"Temnolaska je takoj pridobila njegovo pozornost. Nekaj sekundni pogovor in njena roka se je že dotikala njegovih bicepsov. Spogledovala sta se kot nora," je dejal opazovalec. Mimogrede, 24-letnik je v Las Vegasu najel apartma, za katerega mora na noč odšteti kar 6.000 evrov.

"On je pravi športnik"
Kaj pa "uboga" Paris? Baje je isti večer vsa pobita in poklapana v Los Angelesu večerjala s starši in sestro Nicky in pri tem žalostno strmela v svoj prenosnik. Po razigranih nočeh s Cristianom naj bi 28-letnica prijateljicam dejala: "Tako je vroč, športnik od glave do pet. Med nama se je kar iskrilo od kemije. Mnogo boljši je kot moj bivši, ki je bil le nepomemben bejzbolist."

A obstaja tudi druga različica, ki pravi, da je Ronaldo povabil Paris s seboj v Las Vegas na kockanje in razvratne zabave, a naj bi mu Hiltonova "dala košarico", rekoč, da se mora pripraviti za neko snemanje v Dubaju.

Kakor koli, njuna romanca, zaigrana ali ne, se zagotovo še ni polegla.

A. P.