Igralka, ki je upodobila Jeanine Stifler (bolj znano kot Stiflerjeva mama) v kultni seriji komedij Ameriška pita, priznava, da je zaradi vloge in slovesa filmskega lika njeno spolno življenje pestro. V eni najbolj znanih scen franšize mama Steva Stiflerja (Seann William Scott) spi z njegovim sošolcem Paulom Finchem (Eddie Kaye Thomas).

"Toliko dobrega se mi je zgodilo zaradi vloge v tem filmu," je dejala Cooldigeva in dodala, da bi obstajalo 200 ljudi, s katerimi nikoli ne bi spala, če ne bi igrala v filmu.

V pogovoru za Variety se je dotaknila še vloge v seriji White Lotus in zaupanja, ki ji ga je izkazal ustvarjalec oddaje Mike White: "Ena stvar mi je v življenju zares uspela, izbirala sem dobre prijatelje. Tudi če serija in Mike nikoli ne bi doživela uspeha in bi zgodbo odigrali v gledališču, kjer bi ljudje plačali deset dolarjev za ogled predstave, bi bilo vredno." Dodala je, da nihče ni verjel, da lahko kakovostno odigra to vlogo, ki jo je skoraj zavrnila, saj je tudi sama mislila, da ni dovolj dobro pripravljena. "Na to priložnost nisem bila pripravljena, izučilo me je, da moram vedno biti dobro pripravljena. Na koncu so me prepričali prijatelji."