Anna Nicole je za ponovno obdukcijo najela Cyrila Wechta. Foto: Reuters
Anna Nicole je za ponovno obdukcijo najela Cyrila Wechta. Foto: Reuters
Anna nicole Smith in Daniel
Anna Nicole je Daniela rodila pri 18 letih. Foto: Reuters

Anna Nicole je za ponovno obdukcijo najela svetovno znanega patologa iz Pittsburga Cyrila Wechta, ki je med drugim opravil tudi obdukcijo Elvisa Presleyja in male JonBenet Ramsey.

Bahamski sodni izvedenci so sicer že opravili obdukcijo mladeniča, ki je umrl 10. septembra, a zaenkrat še niso razkrili ničesar, saj čakajo na izsledke toksikoloških preiskav.

Wecht še ne ve ničesar
Njegovo smrt so označili kot sumljivo, natančnega vzroka pa zaenkrat še ne poznajo.
Wecht naj bi si posmrtne ostanke Daniela Wayna Smitha ogledal danes, zato ni mogel še ničesar povedati: "Ničesar ne vem! Najprej moram priti na Bahame in se seznaniti s podrobnostmi. Do takrat ne bom dajal izjav!"

Znan je postal po umoru JFK-ja
75-letni Wecht je eden najbolj znanih mrliških oglednikov, ki ima veliko izkušenj s preiskavami v zvezi s sumljivimi primeri smrti slavnih ljudi.
Slaven je postal po tem, ko je javno kritiziral delo Warennove komisije, ki je preiskovala okoliščine smrti Johna F. Kennedyja. Kasneje je sodeloval tudi pri preiskavi o smrti kralja rokenrola Elvisa Presleyja.

Drugo mnenje ni nič nenavadnega
Linda Virgill, glavna mrliška oglednica, ki je članom Danielove družine dovolila, da si njegove ostanke ogleda še neodvisni izvedenec, pravi, da takšni postopki niso nič nenavadnega.

Kot je znano, je Daniel umrl v noči z 9. na 10. september, potem ko je prišel obiskat mamo in novorojeno sestrico v zasebno kliniko na Bahamih. Zjutraj ga je mrtvega našla mama, nekdanja Playboyeva zajčica Anna Nicole Smith.