Anna in J. Howard Marshall sta se spoznala v baru, kjer je Anna plesala. Foto: Reuters
Anna in J. Howard Marshall sta se spoznala v baru, kjer je Anna plesala. Foto: Reuters
Anna Nicole Smith
Anna se je po izgubi milijonov odločila za pritožbo na vrhovnem sodišču. Foto: Reuters

V začetku tedna so se v javnosti pojavile govorice, da je plavolaska noseča z javnosti neznanim moškim. Plaz novinarskih vprašanj v zvezi s tem se je vsul tudi na Anninega odvetnika Howarda K. Sterna.

Stern pojasnjuje, da je nosečnost stvar samo njegove stranke, zato ji govoric ni treba ne potrditi ne zanikati. Če je zares noseča, potem skuša z molkom pokazati, da je to samo njena stvar, pravi njen odvetnik, če pa ni noseča in govoric ne zanika, se pa verjetno posmehuje tistim, ki govoricam takoj nasedejo.

Nova priložnost za moževe milijone
Bujna 38-letna zvezdnica s pravim imenom Vicki Lynn Hogan je sicer na sodišču dobila novo priložnost, da na sodišču dokaže, da je upravičena do bogastva nekdanjega moža J. Howarda Marshalla.

Anna se je z ostarelim naftnim mogotcem iz Houstona poročila leta 1994 pri komaj 26 letih, zakon pa se je po 14 mesecih končal s smrtjo 89-letnega milijarderja. Po moževi smrti je Anni pripadlo 474 milijonov dolarjev, a temu je močno nasprotoval milijarderjev sin Pierce Marshall in tudi dosegel, da je Anna ostala praznih rok. Zato se je odločila za pritožbo na vrhovnem sodišču in dobila drugo priložnost, da se dokoplje do moževega denarja.