Goran in Tatjana sta upala, da bo njuno življenje v Los Angelesu bolj mirno, a sta se očitno zmotila. Foto: Index.hr
Goran in Tatjana sta upala, da bo njuno življenje v Los Angelesu bolj mirno, a sta se očitno zmotila. Foto: Index.hr
Goran Ivanišević, Tatjana Dragović
O skoku čez plot in njegovih posledicah je Goran spregovoril v ekskluzivnem intervjuju za Index. Foto: EPA

A če sta Goran in Tatjana upala, da bo njuno življenje v Los Angelesu mirnejše, sta se zmotila - na letališču je družino namreč pričakala množica fotografov, ki napovedujejo, da bodo spremljali vsak njihov korak.

Na letališču sta Gorana, Tatjano, Amber Marijo in Emanuela sicer pričakala tudi družinska prijatelja Frane Barbieri in njegova žena Sanja Duggan. Tatjani se je, poročajo hrvaški mediji, fotografom uspelo izogniti, Goranu pa ne - paparaci so posneli vsak kovček, ki ga je naložil v Franetov avtomobil. Barbieri je prijatelju ponudil "streho nad glavo", tako da bodo živeli v hiši Barbierijeve bogate žene na Beverly Hillsu, poleg Brucea Willisa in Britney Spears.

V intervjuju se je (še enkrat) pokesal
Še preden je zapustil Hrvaško, je Goran dal za Index ekskluzivni intervju, v katerem je priznal, da je s skokom čez plot storil veliko napako, zaradi katere se kesa in upa, da bo v Ameriki lažje pozabil na škandal.

V intervjuju je še izrazil upanje, da mu bo življenjska sopotnica nekoč oprostila prevaro, in večkrat poudaril, da zanj obstaja le ona: "Skupaj sva 11 let. V zvezi so bili vzponi in padci, a najbolj me motijo neresnice. S Tatjano sem, ker hočem biti." S tem je posredno zanikal govorice, da je javno pismo, v katerem se je opravičil tako materi svojih otrok kot svoji ljubici Vanji Halilović, napisal zato, ker ga je v to prisilila Tatjana.

"Izbral sem Tatjano!"
"Trenutno sem svoboden človek, lahko počnem, kar me je volja, lahko sem s komer koli hočem. A izbral sem njo, Tatjano," še pravi teniški zvezdnik in dodaja: "Moramo od tod. Možnosti za to, da mi oprosti, so majhne, a če bi ostali, jih sploh ne bi bilo. Moramo se malo umakniti, da bomo nekaj mesecev živeli v miru." A izkazalo se je, da tudi v Los Angelesu ne bodo živeli mirno.

T. K.