Janica je brata redno spremljala na tekmah, nekdanji fant pa se ji je pridružil vse redkeje. Foto: EPA
Janica je brata redno spremljala na tekmah, nekdanji fant pa se ji je pridružil vse redkeje. Foto: EPA

29-letna športnica je za hrvaško revijo Story dejala: "Lahko samo potrdim, da z Danielom nisva več skupaj. To je vse." Prav tako skrivnostna je bila Janica že, ko se je po štirih letih razšla s prejšnjim partnerjem Borisom Ivančićem. Tudi pozneje ni nikoli želela razkriti, kaj se je zgodilo med njo ter profesorjem hrvaščine in nemščine.

Janica ni povedala niti, kdaj sta z Danielom zvezo prekinila, vendar pa mediji namigujejo, da je vse skupaj še zelo sveže. Novica je namreč presenetila tudi njeno dobro prijateljico Ano Jelušić, s katero sta bili junija skupaj v Ameriki. Čeprav so številni opazili, da Nemec letos Janice ni več tako pogosto spremljal na smučarskih tekmah brata Ivice, je bilo očitno na začetku poletja v zvezi še vse dobro, saj prijateljica ni vedela ničesar o razhodu.

Sicer pa je Kostelićeva trenutno na dopustu na Mljetu z bratom in njegovim dekletom Elin Arnarsdottir. Skupaj so obiskali koncert violončelista Luke Šulića v Dubrovniku, kjer je bila Janica ves čas nasmejana in ni pokazala, ali jo je konec zveze prizadel ali pa si ga je morda želela sama.