Igralec Hugh Jackman z zdaj nekdanjo soprogo Deborro-Lee Furness Foto: Reuters
Igralec Hugh Jackman z zdaj nekdanjo soprogo Deborro-Lee Furness Foto: Reuters

49-letna zvezdnica mjuzikla "Younger" Sutton Foster se tako po desetih letih zakona ločuje od scenarista filma Oceanovih 11.

Že nekaj časa naj bi bila v romantični zvezi s sveže ločenim Hughom Jackmanom, s katerim sta se zbližala med broadwajsko predstavo "The Music Man", ki je bila na sporedu med decembrom 2021 in januarjem 2023.

Foster in Griffin sta se poročila leta 2014, da v zakonu škriplje, pa se je začelo v broadwajskih krogih šušljati, ko je Foster igrala v predstavi “The Music Man” s 56-letnim Jackmanom. Da naj bi se med njima nekaj pletlo, je In Touch prvič poročal decembra 2023.

Več virov je potrdilo za Page Six, da sta se soigralca zaljubila. "100-odstotno sta skupaj in sta zaljubljena in si želita ostati skupaj do konca svojih dni," je povedal vir.

Par si je sicer želel svoje razmerje ohranjati skrivno. "Skupaj sta. Na vse pretege skušata razmerje skrivati, a vsi vedo zanj.”

Jackman je vložil zahtevo za ločitev od Deborre-Lee Furness, s katero je bil poročen 27 let, septembra 2023.

"Imela sva to srečo, da sva delila skoraj tri desetletja skupaj kot mož in žena v čudovitem, ljubečem zakonu. Najino popotovanje se zdaj spreminja in sva se odločila, da se razideva in rasteva samostojno,” sta zapisala v skupni izjavi.

Par ima dva posvojena otroka.