Je sreča le zaigrana? Foto: Reuters
Je sreča le zaigrana? Foto: Reuters
Roberto Cavalli in Victoria Beckham
Victoria se je pred kratkim udeležila modnega dogodka v Monaku v družbi modnega oblikovalca Roberta Cavallija. Foto: EPA

Časopis je v članku septembra 2004 zapisal, da je zakon Davida in Victorie na preizkušnji, kar sta zakonca odločno zanikala. V tabloidu so namigovali tudi, da se zakonca v javnosti kažeta kot srečen par le zato, da bi zaslužila še več denarja, pri tem pa so se opirali na trditve nekdanje varuške sinov zakoncev Abbie Gibson.

Bo sodnik dopustil ključne dokaze za obrambo?
Odvetnik časopisa Richard Spearman je že zahteval, da Beckhama sodišču predata določene dokumente, med njimi telefonske zapise in še ne videne televizijske posnetke, ki naj bi bili odločilnega pomena za obrambo. Sodnik zaenkrat še ni razsodil, ali bo zapise in posnetke dovolil kot dokaz na sojenju.

Časopis sicer še vedno trdi, da so vse njihove trditve resnične in da je varuška verodostojna priča.

Varuška ne sme več govoriti
David in Victoria pa sta že pred časom dosegla prepoved, po kateri varuška Gibsonova ne sme v javnosti povedati ničesar več o njunem zasebnem življenju.

Medijsko odmevno sojenje se bo predvidoma začelo 5. decembra in bo trajalo približno dva tedna. O krivdi časopisa pa bo odločila porota.