Jennifer je po razhodu z Bradom srečo poskusila s številnimi moškimi, med njimi z igralcem Vinceem Vauhnom, manekenom Paulom Sculforjem in pevcem Johnom Mayerjem. Foto: EPA
Jennifer je po razhodu z Bradom srečo poskusila s številnimi moškimi, med njimi z igralcem Vinceem Vauhnom, manekenom Paulom Sculforjem in pevcem Johnom Mayerjem. Foto: EPA

Na tiskovni konferenci za film na Beverly Hillsu je igralka zagovarjala odločitev svojega lika, da se s pomočjo darovalca sperme poda na pot samskega materinstva.
"Ženske se vse bolj zavedajo, da se jim ni treba ustaliti z moškim samo zato, da bi imele otroka," je povedala 41-letna Anistonova. "Časi so se spremenili, in krasno je, da imamo dandanes toliko različnih možnosti, v nasprotju s časi naših staršev, ko nisi mogel imeti otrok, ker si pač predolgo odlašal."

Želi si biti mati
Ko so nekdanjo gospo Pitt vprašali glede potencialnih slabosti vzgoje otroka brez očeta, je odgovorila, da meni, da lahko vsi tipi družin vzgojijo zdrave otroke.
"Poanta filma je, kaj je tisto, kar opredeljuje družino? To niso nujno tradicionalna mama, oče, dva otroka in pes po imenu Spot," razmišlja. "Ljubezen je ljubezen in družina je tisto, kar je okoli tebe in kdor je v tvoji neposredni bližini. To je tisto, kar mi je pri tem filmu všeč. Sporoča, da je, kar so nas kot družbo v celoti učili o tem, kaj je družina, le stereotip."

Nekdanja zvezdnica Prijateljev je pogosta tarča tabloidov, ki popisujejo vsakega njenega novega fanta in ga analizirajo kot mogočega očeta njenih otrok. 41-letna zvezdnica pravi, da si želi biti mati. "Ja, to sem povedala že pred leti in še vedno tako pravim," je odgovorila na vprašanje, ali si še vedno želi imeti družino.
Jennifer Aniston je bila z Bradom Pittom poročena od leta 2000 do leta 2005, takoj po ločitvi pa si je Brad ustvaril (izjemno številčno) družino s soigralko Angelino Jolie.