V pretklosti je bila v zvezi z Brandonom Adamsom. Foto: EPA
V pretklosti je bila v zvezi z Brandonom Adamsom. Foto: EPA

20-letna Billie Eilish in 10 let starejši igralec Matthew Tyler Vorce, ki je igral v filmu Little Monsters in v Mother, May I Sleep with Danger? zaigral tudi ob Jamesu Francu in Tori Spelling, sta po dobrem letu zveze odšla po ločenih poteh. Prve govorice o razmerju so se pojavile aprila 2021, ko so ju paparaci ujeli na kavi.

Vorce je na družbenih omrežjih novico potrdil, a se obenem obregnil ob govorice, da je bil razlog za razhod nezvestoba. "Nihče ni varal nikogar. Zveze se preprosto končajo," je zagotovil in pripomnil, da je ustvarjanje govoric in laganje na spletu nevarno.

Prav tako so ga zmotili številni nesramni komentarji, ki naj bi mu jih napisali pevkini oboževalci. "Dejstvo, da si na tisoče ljudi vzame čas, da napiše najbolj zlobne stvari pod objavo nekoga, ki ga nikoli ne bodo spoznali, je najbolj strahopetna stvar, ki jo lahko narediš," je še jezno zapisal in pozval, naj vsak živi svoje življenje, poroča People.

Predstavniki glasbenice o koncu razmerja še molčijo. Grammyjeva nagrajenka o svojem odnosu z Vorceom nikoli ni javno govorila. "Zagotovo želim svoja razmerja ohraniti zase," je pojasnila v nekem intervjuju z Romanom Kempom in dodala, da je, kadar je svetu pustila videti le majhen košček zveze, to vedno obžalovala.