Erika v zadnjem času sprejme veliko čestitk. Foto: Stane Sršen
Erika v zadnjem času sprejme veliko čestitk. Foto: Stane Sršen

Erika, ki je v petem mesecu nosečnosti, je veselo novico najprej sporočila svojemu dolgoletnemu partnerju, ki je bil ob tem več kot presrečen. "Doma so bili sprva malo presenečeni, nato pa nihče ni mogel več skrivati veselja," se je za MMC spominjala prvih odzivov svojih najbližjih.

Sicer pa je sama dolgo časa oklevala, preden je z drugimi delila svojo srečo. "Lavra, moja dobra prijateljica in nekdanja sodelavka na oddaji Piramida, je sama ugotovila, in ko je pristopila do mene po koncu snemanja finalne oddaje, ji tega preprosto nisem mogla zanikati."

Erika se zdaj počuti dobro, vendar priznava, da so bili prvi meseci precej naporni: "Slabostim se nisem izognila. Najhuje je bilo na začetku, ampak zdaj sem v redu."

Še ostaja na malih zaslonih
Voditeljica, ki so jo gledalci Televizije Slovenija lahko spremljali pretekla štiri leta v oddaji Piramida, se po septembrski zadnji oddaji ni popolnoma poslovila od malih zaslonov. V obdobju snovanja novih zamisli za televizijske projekte se je priključila zvezdniški zasedbi na plesnem turnirju Zvezde plešejo, kjer se trenutno bojuje za mesto v finalu.

"Plešem še. Ampak sem se prej o tem posvetovala z zdravniki, ki so rekli, da to ni bolezen in da naj plešem naprej," je potrdila Erika, da se še ne poslavlja od turnirja in preživljanja nedeljskih večerov v oddaji Spet doma.