Ministra Katarina Kresal in Aleš Zalar sta si z zanimanjem ogledala veleslalomsko tekmo. Foto: mediaspeed.net
Ministra Katarina Kresal in Aleš Zalar sta si z zanimanjem ogledala veleslalomsko tekmo. Foto: mediaspeed.net

V središču Kranjske Gore je bilo v soboto zvečer uradno žrebanje startnih številk za nedeljski slalom, ki mu je sledila še velika zabava, na kateri so nastopili Snap, Big Foot Mama, ATFC, SLO Ski Music Team, Chorchyp, The Tide in številni drugi.

50. pokal Vitranc seveda pozorno spremljajo v našem športnem uredništvu. Več o dogajanju v Kranjski Gori preberite tukaj.

Pred večernimi nastopi so se nekateri izmed glasbenikov pomerili v veleslalomu. Med najpogumnejšimi na belih strminah so bili Sara Kobold, Matjaž Jelen, Tomi Meglič, Manca Špik, Irena Vrčkovnik ...

V Hotelu Kompas so se odprtja razstave umetniških izdelkov učenk in učencev Osnovne šole Josipa Vandota Kranjska Gora in Osnovne šole 16. decembra Mojstrana, ki so ustvarjali na temo 50. pokala Vitranc, udeležili tudi nekateri zmagovalci pokala iz preteklih let. Med njimi je bil Američan Ted Ligety, spet obut v udobne "uggice", ki so, kot boste videli na eni izmed fotografij v galeriji spodaj, pritegnile tudi pozornost nekdanjega slovenskega smučarskega junaka Jureta Koširja.