Tangelsi so pred kratkim tudi zamenjali enega od pevcev, Mitjo je nadomestil Tomaž Krt, sicer študent akademije za glasbo v Ljubljani. Foto: Gregor Dinghauser - Dingo
Tangelsi so pred kratkim tudi zamenjali enega od pevcev, Mitjo je nadomestil Tomaž Krt, sicer študent akademije za glasbo v Ljubljani. Foto: Gregor Dinghauser - Dingo
Tangelsi v Piramidi

Člani skupine Tangels, ki smo jih lani bolj ali manj redno spremljali v oddaji Piramida, naj bi se po poročanju številnih medijev odpravili iskat svojo potrditev na Otok. Informacije smo preverjali tudi pri pevcu skupine Raayju, vendar se je ta zavil v molk. Je pa že v elektronskem sporočilu v začetku julija namignil, da odhaja v London.

V videu desno si lahko pogledate izsek njihovega nastopa v eni izmed oddaj Piramida.

Po neuradnih informacijah naj bi se tam s svojim talentom in drugimi člani skupine poskušal prebili skozi sito producentov britanske televizije ITV (Talkback Thames) za nastop v resničnostnem šovu X-factor, ki je do zvezd popeljal glavno krivko za skladbo Bleeding Love, Leono Lewis. Skupini naj bi se v konkurenci 200.000 kandidatov uspelo prebiti pred tako imenovane "Celebrity Judges" (Slavne sodnike). Pohod proti zmagi pa naj bi se tudi končal s tem.

Tangelsi na X-factorju?
Da pa sploh lahko prideš pred idejnega očeta šova Simona Cowella, se morajo vsi sodelujoči v šovu prebiti skozi tri stroge avdicije. Na prvi producenti kandidate takoj pošljejo domov ali pa jih uvrstijo naprej. Na drugi avdiciji so merila še strožja. Vse izbrance nato intervjuvajo in jih uvrstijo na tretjo avdicijo.

Tam se snema neuradno in tekmovalec ne izve takoj, kakšna je njegova usoda, marveč mu to sporočijo pozneje. Če prejmejo klic, je naslednja postojanka oder pred slavnimi sodniki oziroma gre za prvo avdicijo, ki jo vidijo gledalci v kratkih izsekih. In do te stopnje naj bi prišli tudi člani skupine Tangels.

Kaj se je v resnici dogajalo in zakaj je prišlo do sprememb v skupini Tangels, boste lahko vprašali kar pevca Raayja, ki prihaja v MMC-jevo spletno klepetalnico v petek 20. 8. ob 14.00.

Tangelsi v Piramidi