Nuška Drašček se zdaj dobro počuti. Foto: Irena Herak Usenik
Nuška Drašček se zdaj dobro počuti. Foto: Irena Herak Usenik
Natalija Verboten
Natalija je zaradi novice presrečna. Foto: MMC RTV SLO

Nuška in njen Miha sta za prvorojenčka že izbrala nabor imen, a kot pravi, jih bosta obdržala zase. Za prihod novega člana sta nekaj stvari že pripravila, večina pa ju čaka čez poletje, ko se bodo stvari nekoliko umirile, je dejala uspešna pevka.

Po nosečniških slabostih v prvih mesecih se Nuška zdaj počuti precej bolje. "Zdaj mi je samo včasih še malo slabo, ampak sploh ne tako, kot je bilo na začetku. Malo bolj sem utrujena, ampak to ni nič nenavadnega, si pač privoščim kakšno popoldansko siesto, pa je," je v smehu dodala.
Jedilnik je morala nekoliko spremeniti
Zaradi slabosti je morala nekoliko spremeniti tudi svoj jedilnik. "Sprememba jedilnika ni bila prostovoljna, enostavno mi je bilo po določeni hrani preveč slabo, pa mi je kakšna druga zadišala, ki je prej nisem toliko jedla. Ja, zrezki, takole na žaru, nekako ne gredo najbolje skozi, ampak v kakšni dobri omaki se pa da," pravi Nuška, ki sicer nima kakšnih posebnih nosečniških muh. "Tudi mož je preživel brez prask," je v smehu dodala.

Ker se dobro počuti, ima še vedno precej obveznosti. "Seveda pa ne bom delala do tik pred zdajci, ampak si bom lepo vzela čas za tiste zadnje priprave," je dejala. Kaj pa po porodu? Odvisno od počutja, a vsekakor ne načrtujem celoletne pavze, pravi.

V veselem pričakovanju tudi nekatere druge znane Slovenke
Naraščaja pa se veselijo tudi nekatere druge znane Slovenke. V maju sta veselo novico naznanila pevka Natalija Verboten in njen partner Dejan Bojič. Malček bo privekal na svet konec novembra.

Jeseni bo prvič postala mama tudi voditeljica Lorella Flego, menda pa se naraščaja veseli tudi nekdanja smučarka Špela Pretnar, čeprav s partnerjem Jako zasebnih stvari ne želita komentirati.

Julija bodo starši postali tudi Miran Stanovnik in njegova Pija ter Alenka Bikar in mož Marjan (imata že hčerko Piko). Konec junija pa bo očka znova postal tudi pevec Miran Rudan.