Stevo je na Alternative hair showu uredil šest manekenk. Foto: Uradna spletna stran
Stevo je na Alternative hair showu uredil šest manekenk. Foto: Uradna spletna stran
Stevo Pavlovič
Stevo se s frizerstvom ukvarja že 20 let.
Če Stevo v roke dobi Madonno ...

"Zelo smo bili počaščeni. To je bil največji nastop v zgodovini slovenskega frizerstva," nam je v pogovoru zaupal Stevo in dodal, da je bilo nad njihovim nastopom navdušeno tudi občinstvo.

Kot nam je razložil frizer, ima ta, sicer dobrodelna prireditev 26-letno tradicijo - vsako leto jo pripravijo v Royal Albert Hallu v Londonu, priredili so jo tudi v Tokiu in New Yorku, letos pa so se organizatorji prvič odločili pripraviti še posebno prireditev za Vzhodno Evropo, ki je potekala na Dunaju. Tja so povabili tudi Steva in njegovo ekipo, po nastopu pa so prejeli tudi vabilo na prireditev v Londonu.

Visoka moda v laseh
"Pripravili smo koreografijo, ki smo jo poimenovali Hair Couture, torej visoka moda v laseh. Pripravili smo se tako, da smo zbirali ostrižene lase strank, jih nato pobarvali in oblikovali v kroge, tulce, trikotnike in nato namestili na lase modelov, tako da se pravi lasje sploh niso videli," nam je svojo točko opisal Pavlovič in dodal, da so pripravili posebno koreografijo, pri kateri je sodelovalo šest modelov, a najpomembnejša pri celotnem nastopu je bila vseeno frizura.

Koga se bodo dotikale Stevove roke?
Stevo bo sicer sodeloval tudi pri pripravah na koncert popzvezdnice Madonne v Ljubljani. Pojasnil nam je, da zdaj še ne vedo natančno, kakšne bodo zahteve organizatorjev glede stylinga. Dodaja še: "Ampak ne verjamem, da bomo mi frizirali Madonno. Najbrž bo ona s sabo pripeljala svojega osebnega frizerja. Verjetno bomo pomagali le pri stylingu backvokalistov, plesalcev ..."

Frizerskega strokovnjaka smo na koncu prosili še za komentar pričesk na letošnji Evroviziji. "Meni je bilo zelo všeč, res krasno. Vsi so bili zelo urejeni, vse je bilo v skladu s trendi. Je pa res, da na takšni prireditvi ne smeš preveč izstopati. A mi je bilo vseeno zelo všeč. Najbolj pa mi je v oči padla celotna scenografija dogodka," je razložil Stevo.

Tanja Kozorog

V spodnji galeriji si lahko ogledate še nekaj fotografij z Alternative hair showa.

Če Stevo v roke dobi Madonno ...