Danijela in Kingstoni so peli v slovenščini. Foto: MMC RTV SLO
Danijela in Kingstoni so peli v slovenščini. Foto: MMC RTV SLO
Premierno predstavljen Original
Reno o Originalu in Danijeli

A tokrat ni pol pesmi odpete v hrvaščini, pol pa v slovenščini, kot smo bili vajeni na primer v duetih Jana Plestenjaka in Nataše Bekvalac ter Tanje Žagar in Nikole Burovca. Člani skupine Kingston so pripravili pesem z naslovom Original in k sodelovanju povabili malo energično plavolasko, vendar ji postavili en pogoj: pesem mora biti v celoti odpeta v slovenščini! Danijela se je sprva zbala, nato pa le privolila in se odpravila v studio, nad končnim izdelkom pa so člani skupine in njihova ekipa navdušeni.

Kingstoni in Danijela so premierno predstavili svojo pesem Original v nedeljski oddaji Spet Doma. Poleg njih sta na odru nastopili še Natalija Verboten in Lara Jankovič, skupaj z Mariem pa sta na kavč sedla igralka Zvezdana Mlakar in pisatelj Feri Lainšček. Spet so se zavrtele tudi zvezde - zaplesali so Saša Kranjc in Špela Kralj ter Alenka Tetičkovič in Miha Vodičar.

V priloženem videoposnetku si lahko ogledate, kaj je Kingstonov Reno povedal o Originalu, sodelovanju z Danijelo in absolventskih izletih v Grčijo.

Premierno predstavljen Original
Reno o Originalu in Danijeli