Playmate Of The Year 2009 se res lahko pohvali z mamljivimi oblinami. Foto:
Playmate Of The Year 2009 se res lahko pohvali z mamljivimi oblinami. Foto:

Je izvolitev Baracka Obame za prvega temnopoltega ameriškega predsednika navdihnila tudi druge izbore, se zdaj sprašujejo Američani. Naziv Playmate of the Year so pri Playboyju pred Ido podelili že 49 dekletom, a še nobena ni bila rojena v Afriki, pravijo. Ida pa se je 27. septembra 1981 rodila v Tanzaniji, mati je bila domačinka, oče pa Šved.

Lento je zmagovalki izročil kdo drug kot legendarni plejboj Hugh Hefner, ki je na prireditev seveda prišel v družbi svojih treh plavolasih ljubic - njegove najljubše Crystal Harris in dvojčic Karisse in Kristine Shannon.

V spodnji fotozgodbi si lahko ogledate nekaj utrinkov s prireditve ter si napasete oči na bolj in manj oblečenih fotografijah novookronane zajčice.

T. H.

Ida je bila sicer marca 2008 izbrana za zajčico meseca, v finalu letnega izbora pa je pometla s konkurenco.
Hugh Hefner se je na odru zahvalil tudi zajčici leta 2007 Sari Jean Underwood ...
... ki je Ido odkrila med nakupovanjem v butiku Bebe na Rodeo Driveu.
82-letni Hugh Hefner si je seveda vzel čas za poziranje z lepotičkami. S svojim najljubšim dekletom Crystal Harris, Ido in dvojčicama Karisso in Kristino Shannon, ki sta prišli celo popolnoma enako oblečeni.
Hefner je presrečni Idi izročil tudi ček za 100.000 dolarjev in ključe nove mazde 6.
Tudi novinarji, predvsem pa fotografi, so za dogodek pokazali veliko zanimanja.
Ida je sicer diplomirala iz trženja in modnega oblikovanja, namerava pa nadaljevati s študijem poslovnih ved.
A brez ameriške cvetke vseeno ne gre. Ida se je decembra 2007 poročila z Joshuo Langom, njun zakon je razpadel septembra 2008. Čez dva meseca pa so ameriški tabloidi poročali, da se je med nekdanjima zakoncema vnela huda bitka za skrbništvo - nad čivavo!